Dopravné obmedzenie v Bardejove

27.11.2008 Bardejov

V súvislosti s výrubom stromov v stromovej aleji na Ul. Dlhý rad v Bardejove bude dňa 29. 11. 2008 v čase od 10:00 h do 16:00 h vykonaná úplná uzávierka štátnej cesty I/77 v Bardejove (v dĺžke 278 metrov), v úseku od ...
Náhradná obchádzková trasa bude vyznačená prenosným dopravným značením a povedie po miestnych komunikáciách a ceste III. triedy následovne:
- v smere od Starej Ľubovne do Prešova a Svidníka obchádzková trasa povedie z cesty I/77 Ul. Dlhý rad v Bardejove po miestnych komunikáciách ul. Jiráskova a kpt. Nálepku na cestu II/545 ul. kpt. Nálepku – Starý blich v Bardejove,

- v smere od Svidníka do Starej Ľubovne obchádzková trasa povedie z cesty I/77 Ul. Slovenská na cestu II/545 ul. Krátky rad – Starý blich – Kpt. Nálepku na cestu III/545 26 Ul. Ťačevská – po miestnych komunikáciách ul. Ťačevská – Partizánska – Mlynská na cestu I/77 Ul. Štefánikova v Bardejove.

- v smere od Prešova do Starej Ľubovne obchádzková trasa povedie z cesty II/545 Kpt. Nálepku v Bardejove na cestu III/545 26 Ul. Ťačevská – po miestnych komunikáciách ul. Ťačevská – Partizánska – Mlynská na cestu I/77 ul. Štefánikova v Bardejove.
Polícia preto žiada vodičov, ktorí budú prechádzať uvedeným úsekom, v danom čase, aby venovali zvýšenú pozornosť vedeniu vozidla a rešpektovali prenosné dopravné značenie na obchádzkových trasách.
 

Vyberte región